Tænker på at outsource den næste mobil-app

På jobbet har vi virkelig en optaget måned, da vi er specialister i app udvikling inden for alle områder, og det er mega velset pt. Derfor leder jeg efter en del eksterne arbejdskrafter, der bør kunne aflaste mine kollegaer og jeg. Jeg nærlæste i weekenden om app udvikling, og dette bør kunne være en aflastning for arbejdspresset. Vi har vores homepage i Drupal, og af denne grund er vi alt være lovet helgarderet, fordi Drupal er så solidt et redskab, samt at Drupal på samme tid er en særdeles omkostningslav produktløsning, eftersom Drupal er et såkaldt open source system. Det er ligeledes til en hver tid helt og aldeles opdateret, fordi man kan vælge lige de CMS-moduler, som er passende for vores behov for funktioner.

Og så tilbage til outsourcing, som det faktisk handler om. Når det gælder de mange projektløsninger, som vi må finde, er der generelt behov for betydelige mængder kodning. Netop her ville effektiv outsourcing til folk i Kina være en oplagt mulighed. De er vældig erfarne i Asien og lægger vægt på IT-området, og vi kan egentlig booke en personlig udvikler på fuld tid foruden projektledelse her i landet. Og det har stor betydning, pga. idet firmaet har projekter med uafbrydelig udvikling af nyt, vil outsourcing til Kina eller et andet land være ideelt, løbende mens presset er størst.

Vi skal selvsagt ej have nogen anker over, at biksen har mere end småtravlt pga. vores effektive app udvikling inden for alle brancher. Tiden er så meget med os, hvor adskillige forskellige sektorer er vilde efter at få designet en app til mobilen. Det faktisk er alt lige fra varierende serviceområder, netbutikker, nyhedstjenester eller for eksempel ordbøger. Fordi det er virkelig eftertragtet, idet alle bruger telefon & tabletten alt det, vi gør, og af denne grund skal det virkelig være ukompliceret at få acces til forskellige forretninger foruden hjælpemidler.