cbb mobil

Skift til CBB mobilabonnement

Derfor skal du vælge et mobilabonnement fra CBB

Spar penge på at skifte til et nyt mobilabonnement, med fri taletid og data.

En ny artikelserie, som jeg er ved at redigere, bygger på en en del menneskers indtryk og erfaringer i deres digitale liv. Det er mennesker i ledende stillinger og det er ganske almindelige mennesker som gennemlever den teknologiske udvikling på godt og ondt. Til at starte med, så kigger jeg først på de positive aspekter i det digitale liv. Mange har det synspunkt, at det digitale liv forbedrer mange af dimensionerne af deres liv – på arbejde, i vor fritid og i vort private liv.

De hæfter sig ved, at internettet revolutionerede alt fra de mest presserende intellektuelle og følelses-mæssige oplevelser til nogle af de mest prosaiske og daglige aspekter af eksistensen.

Louis Rossetto, grundlægger og tidligere chefredaktør for Wired magazine, opsummerede det hele på denne måde: “Digital teknologi er så bred i dag, at den omfatter næsten alt. Intet produkt er lavet i dag, ingen bevæger sig i dag, intet indsamles, analyseres eller formidles uden at nogen digital teknologi er en integreret del af den.

Det taler for sig selv hvilken overvældende “værdi” den digital teknologi skaber. Det er så nyttigt, at det på kort tid er blevet en integreret del af alle vores liv. Der er næsten ikke noget område, hvor digital teknologi ikke har påvirket mig og min families liv.”

En anden ledende medarbejder udtaler: ”Jeg arbejder mere hjemmefra og har mere fleksibilitet og en global kundebase på grund af digital teknologi. Jeg overvåger mit helbred og holder min læge informeret ved hjælp af datateknologi.

Min kone er gået tilbage til et kandidatuddannelsesprogram og er meget mere forbundet med skolen på grund af teknologi. Mine underholdnings- og læsemuligheder har eksploderet eksponentielt på grund af ny teknologi. Brug af hjemmehøjttalere, AI (kunstig intelligens) og andre nye teknologier påvirker bare mit liv og vil sandsynligvis blive mere centralt.

Jeg plejede at skrive de første udkast til notater i tekstbehandlings – software. I stigende grad bruger jeg en ny gratis beta-AI-baseret transkriptionstjeneste, Temi, til at diktere mit første udkast og derefter redigere dette udkast. Selv når det er forfærdeligt, er det første udkast bedre end at stirre på det blanke stykke papir, som i sig selv kan være uhyre skræmmende. Jeg har mange møder med mennesker, jeg ikke kender eller kun mødte en eller to gange tidligere, sok også fornyligt havde skiftet til CBB Mobil.. For nylig havde jeg et møde med nogen, jeg ikke kendte særlig godt. En app, jeg bruger Accompany, tog op en mailudveksling mellem os to årtier siden omkring et problem, som vi begge interesserer om for. En kollega gav mig også en meget ny artikel, hvor den person jeg skulle møde og diskutere problemer og bekymringer via apps. At have den viden var utroligt nyttig til vores møde og ville simpelthen ikke have været muligt uden brug af digital teknologi. “