Påtænker at outsource en nyt mobilapp

Jeg og mine kolleger har yderst meget at lave, idet vi er specialister i udvikling af app , som er mega tilbedt lige nu. Således savner vi flere services, som bør kunne assistere mit team. Selv læste jeg i mandag om app udvikling android, og dette vil kunne aflaste arbejdspresset. Men vi har vores homepage i Drupal, så på hjemmesideområdet er vi til alt held dækket ind, eftersom Drupal er så stærkt et tool, foruden at det samtidig er en virkelig økonomisk løsning, idet det er et såkaldt open source system. Systemet er derudover hele tiden fuldstændigt opgraderet, og vi kan tage præcis det eller de moduler, som matcher stedets behov på hjemmesiden.

Og så tilbage til outsourcing, som jeg egentlig ville fortælle om. I forhold til de varierende produktløsninger, som mit arbejde må finde, har man generelt brug for en stor del kodning. Så derfor ville sikker outsourcing til Asien være ideelt. Man er ekstremt talentfulde i Asien, fx Kina og her satser man maget på IT, og vi kan nu hyre en personlig udvikler på fuld tid foruden projektledelse her i landet. Hvilket er vigtigt, fordi idet jeg kører projekter med konstant udvikling af nye produkter, bør outsourcing til Kina eller et andet højtudviklet land være oplagt, mens arbejdspresset er signifikant.

Selv vil jeg ej brokke mig over, at der er styrtende travlt på grund af vores tilbud om app udvikling. 2013 er ganske enkelt gunstig for os, og flere forskellige brancher er vilde efter at få designet en app til telefonen. Idet det kan være til det hele lige fra de mange serviceområder, onlinebutikker, news og måske f.eks. diverse spil. Og det er særdeles i tidens ånd, da folk bruger telefon samt iPad/Nexus så meget, så det skal være lige til at have genveje tilmange af de forskellige businesses & services af forskellig slags.