Min ven har atter haft knæk så nu skaffer vi en tyverialarm

I sidste weekend da min familie og jeg kom glade hjem efter en weekend i sommerhus havde vi haft tyveri i vor parcelhus. Tyveknægtene havde gennemrodet alle vore ting og taget vores kontanter, anlæg og Ipads og tre Mac computere. Det er ikke første gang at det er sket men hver enkelt gang er det væmmeligt. Forrige gang det hændte havde tyveknægtene ikke rodet i huset men bare snuppet vores designer lamper og vor ene kogle i spisestuen. Men dette bræk var en del mindre planlagt og det varede fire dage at ordne. Røverne havde ganske enkelt vendt alle skabe ud på parketgulvene, ja endda entreen havde tyveknægtene været.

Den gang vi købte vores parcelhus for tre år siden var der allerede i forvejen lavet Alarm simkort som vores håndværkere naturligvis lod hænge. Dog lader det ikke til at det fungerer særlig godt. På grund af det har jeg bestemt mig for at finde nogle nye tyverialarm. Min storebror har foreslået en anden men min kone og jeg tænker nu alligevel at adspørge vor naboer hvilke alarmsystemer de anvender. Vor forsikring har tilrådet at vi får låsetøj på alle vor døre og vinduer så det fremkommer mere udfordrende for røverne at lave en udgang. Vi er slet ikke begejstret for ideen om at vi og børnene faktisk skal være låst inde sammen med tyveknægtene i tilfældet af at de begår indbrud mens familien sover.

Min hustru og jeg har behov for en alarm der er tilkoblet vores mobiler. Derved er vi i stand til at unden problemer at se hvis der er uindbudte gæster hvis vi og børnene er på ferie eller i vores kolonihavehus. Det er også godt at man kan få at se hvis alarmen er gået i gang så man kan ringe til naboerne, således de kan kontakte panserne. Det er desuden utrolig vigtigt at vi køber en tyverialarm som vores børn uden problemer kan navigere. Rollingerne kommer selvsagt hjem fra skole og fritidsordning et par timer før min hustru og jeg kommer hjem fra kontoret. Alarmen grundet dette være ligetil at anvende men samtidig skal den også være bedre end vor forrige. Det der er vigtigst er at min hustru og jeg så hurtig så muligt hitter en bedre løsning sådan at vi bliver fri for den væmmelige følelse når man kommer tilbage til en smadret dør og et gennemsøgt hjem.