Baby Gaveønsker ,idet en lille pige skal døbes

Invitationen hænger på opslagstalen til barnedåb på lørdag 8 dage, så jeg skal have bestilt dåbsgaven inden. Et andet plus må siges at være, at jeg har set en webbutik, og her kan man købe baby ting online hjemme fra sofaen. En gave, hvilken jeg påtænker, er såkaldt legemad. Hvor jeg har udset mig et mærke, som kendes som Haba, med et udvalg som er mægtig vidtrækkende. Muligheden er der for at få legetøjsmaden lavet i i såvel træ som stof. Hvor det er særligt den omtalte legemad lavet i træ, som tiltaler mig. Og skulle en blandt de andre dåbsgæster har det samme, er det højst sandsynligt noget andet mad. Materialet er træ, så det er ekstremt robust.

Gaveidé nummer to, jeg overvejer til dåbsgaven, er Bobles. Personligt havde jeg ikke hørt om termen før, må jeg fortælle, men det er en salgs tumledyr, der er fremkommet ud fra enkle figurer fra geometrien, og møblerne til at tumle i er skabt som dyr i stilistisk form. Hvisse steder kalder dem faktisk også for Boobles. Det unikke ved Bobles må siges at være, at det ydermere vil kunne bruges som inventar. Det er nok især et aspekt, barnet for glæde af, så snart hun bliver 1-2 år større, men de første år går efter hvad man siger tjept. De omtalte Bobles er i øvrigt skabt fra det, man kalder eva-skum, der er hundrede procent miljøvenligt og herfor ikke udskiller noget kunstigt.
3. overvejelse er Radio Flyer, og dette er kvalitets køretøjer til børn. Bedst er det er, at både grundmaterialet og stilen er vildt nice. Idet der findes lignende som jeg, som ej har fuldstændig bevidsthed om hele rækken af disse termer, må jeg uddybe, at et navn som Radio Flyer er et udvalg af løbecykler foruden, de klassiske trehjulede cykler, gåvogne foruden en masse lignende. Man overvejer eventuelt, at disse køretøjer er nyt på markedet? Det er dog forkert, Radio Flyer har faktisk designet kørelegetøj til børn i tæt på hundrede år cirka. Nu er næste skridt så at bestemme mig – tror, at gaven slutter på Bobles, fordi det kan hun have glæde af i de næste 10 år.